вівторок, 06 жовтня 2015 12:15

Зірка "Беверлі-Гіллз" мала секс з Брендоном з серіалу

 

Автор: dezinfo.net
 

 

Актриса Торі Спеллінг минулого тижня стала гостею програми "Детектор брехні", де розповіла правду про зйомки серіалу "Беверлі-Хіллз". Зірка зізналася, що під час роботи над серіалом у неї були інтимні стосунки з декількома партнерами по знімальному майданчику, одним з яких виявився Брайан Остін Грін.

"Він постійно наді мною жартував і знущався.  Ще він називав мене Чубак ", - розповіла Торі. Ім'я другого коханця Торі вирішила не оголошувати, але випадково проговорилася під час того, як все ще була підключена до поліграфа.

У бесіді з журналісткою Луїс Роуз Спеллінг зізналася, що була закохана в Люка Перрі і навіть цілувалася з ним на свій 18-й день народження, але між ними ніколи не було інтиму, але зовсім інакше справи були з Джейсоном Прістлі.

"У нас були літні канікули, свого роду перерву в зйомках. Ми влаштували собі літній роман за версією "90210". Після цього ми залишилися друзями. О Господи, у мене буде багато проблем після цього визнання ", - розповіла Торі.

Автор: peoples.ru
 

Сам же Джейсон, який грав роль Брендона, був шокований заявами своєї колишньої колеги по серіалу. На своїй сторінці в Твіттері Прістлі написав:

"Я не збираюся в цьому брати участь ... Це нікого не стосується".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Беверлі-Гіллз" мала секс з Брендоном з серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі