вівторок, 20 березня 2012 16:09

Здоров'я Олександра Пороховщикова пішло на поправку

Здоров'я Олександра Пороховщикова пішло на поправку

Загрози для життя відомого актора Олександра Пороховщикова, який знаходиться в відділенні реанімації Наукового центру неврології РАМН в Москві, немає, повідомив керівник прес-служби РАМН, академік Борис Нувахов.

Пороховщиков був госпіталізований 6 березня в клініку Першого МГМУ імені Сеченова. За словами адвоката актора Сергія Жоріна, лікарі діагностували у відомого актора інсульт. Пізніше керівник прес-служби Першого МГМУ імені Сеченова Борис Давидов повідомив, що цей діагноз не підтвердився. Лікарі вважали, що у актора неврологічне захворювання. Лікарі центру РАМН не розголошують діагноз актора.

"Він перебуває у свідомості. Загрози для життя сьогодні вже немає. Навпаки, у нього намітилася стійка тенденція поліпшення здоров'я", - сказав Нувахов.

Раніше він повідомляв, що кращі фахівці центру займаються лікуванням Пороховщикова і проводять всі необхідні заходи після хірургічного втручання.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Похорон дружини Пороховщикова зняли на відео

Народний артист Росії Пороховщиков знімався в таких фільмах, як "Гори, гори, моя звезда", "Свой среди чужих, чужой среди своих", "Звезда пленительного счастья", "Капитан Немо", "Завещание профессора Доуэля", "Следствие ведут знатоки. Мафия", "Ворошиловский стрелок" та багатьох інших.

Зараз ви читаєте новину «Здоров'я Олександра Пороховщикова пішло на поправку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі