понеділок, 05 травня 2008 15:15

Здоров"я ненароджених близнюків Джолі під загрозою

 

Бред Пітт і Анджеліна Джолі готуються до народження ще двох дочок-близнят, які з"являться на світ у липні, повідомляє "Starmagazine".

"Бред з нетерпінням чекає малят, він обожнює маленьких дівчат. Анджеліна й діти теж щасливі", - повідомляє обізнане джерело.

Однак, незважаючи на радість, зоряна пара готується до найгіршого варіанта на випадок, якщо в останній місяць вагітності щось піде не так.

Так, в останніх числах квітня Джолі-Пітти разом з усіма своїми дітьми переїхали до Франції, де не так давно придбали шикарний маєток у Провансі.

Але незадовго до перельоту у країну поцілунків, де Анджеліна збирається народити, актриса сильно впала, і це змусило побоюватися за здоров"я ще не народжених дівчаток.

"У той день Анджеліна встала з ліжка та пішла через кімнату, але зненацька знепритомніла й упала. Бред почув, як вона сильно вдарилася і побіг до неї. Вона отямилася досить швидко. Її віднесли назад у ліжко", - розповідає джерело.

Крім того, у 32-річної голлівудської красуні, говорять, є цілий букет проблем зі здоров"ям, зокрема, набряки, діабет вагітних, втома та перманентна нудота.

Фото з сайту  naviny.by

Зараз ви читаєте новину «Здоров"я ненароджених близнюків Джолі під загрозою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі