середа, 20 жовтня 2010 13:43

Заради слави Алла Пугачова готова була покінчити життя самогубством

Заради слави Алла Пугачова готова була покінчити життя самогубством

Едіта П'єха розкрила сенсаційний факт з життя Алли Пугачової.

"Мало хто знає, якими шляхами до слави йшла Аллочка, - говорить П'єха. - А ось я пам'ятаю одну нашу з нею розмову. Про неї ніхто не знає. Це було на самому початку кар'єри майбутньої Примадонни".

"Я побачила за кулісами одного зі збірних концертів зовсім тоді молоду Пугачову. Ми розговорилися про музику. Вона слухала мене і раптом заявила: "А ви знаєте, я буду зіркою номер один в цій країні!" Звісно, я посміхнулася - чого не почуєш від цих молодих дарувань? А Алла мені: "Ви дарма смієтеся! Я це зроблю, у мене вийде!" Тоді я їй сказала: "Аллочка, а що ж ти робитимеш, якщо не вийде?" Пугачова подивилася на мене спідлоба, її зелені очі потемніли. І раптом вона дуже серйозно мені сказала: "Тоді я... покінчу життя самогубством". У мене від її слів по спині пробіг холодок! Ви тепер розумієте, на що була готова ця людина заради слави?".

У зізнанні П'єхи деякі угледіли каверзу. Мовляв, видаючи такі подробиці з минулого Алли Борисівни, Едіта просто тихо мстить. Одного разу Примадонна сильно образила П'єху. У 1997 році, на концерті на честь свого 48-річчя, Пугачова узяла та й сказала артистці, яка вийшла до неї з квітами на сцену: "Спасибі, Едіта! Вічна ви наша..."

Подейкують, за кулісами П'єха, якій в ту пору стукнуло тільки 60, ледь не розплакалася від образи. Відтоді співачки не спілкуються.

SiteUa

Зараз ви читаєте новину «Заради слави Алла Пугачова готова була покінчити життя самогубством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі