середа, 08 жовтня 2008 08:51

Жанна Фріске виходить заміж

Жанна Фріске виходить заміж
Останнім часом в світській тусовці ім"я Жанни Фріске у всіх на вустах. По-перше, колеги сексапільної красуні обговорюють помітні зміни в її зовнішності. З чуток, співачка недавно омолодилася за кордоном. Тепер на зоряному личку Жанни немає жодної зморшки. По-друге, за словами родичів співачки, одна з найбільш завидних наречених на естраді збирається заміж за фігуриста Віталія Новікова.

Жанна і Віталій познайомилися за декілька місяців до початку чергового сезону проекту Першого каналу "Льодовиковий період". Крихкій співачці дістався в партнери атлет Новіков, з яким вона відмінно гармонує, як з"ясувалося, не тільки в танці, але і в житті.

Як стало відомо "КП", останнім часом Жанна і Віталій перестали бути просто колегами і друзями. У цієї красивої пари почався пристрасний роман. Більш того, говорять, що справа йде до весілля. Підтвердження цьому ми отримали у рідних Жанни. "Так, це дійсно так! Але ми боїмося наврочити."

Зараз у Жанни і Віталія цукерково-букетний період. Після тренувань вони нерідко проводять вечори в ресторанах, Віталій робить своїй коханій приємні подарунки. До появи поряд з Жанною Віталій не був відмічений в світських колах. Він молодший за свою кохану на п"ять років. Але, схоже, невелика різниця у віці в даному випадку - не тема для обговорення.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі