Ексклюзиви
середа, 31 березня 2021 16:30

"Задимів сусідів" - гуморист смажив шашлики на балконі

"Задимів сусідів" - гуморист смажив шашлики на балконі
Міхієнко розповів, що вирішив посмажити шашлики в незвичному місці. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Імпровізатор Валентин Міхієнко поділився повчальною історією. Гуморист розповів, що вирішив посмажити шашлики в незвичному місці.

"Мій найменш вдалий вчинок у житті – це найбільш нелогічна покупка. Придбав якось одноразовий мангал. Він мав доволі цікавий вигляд: у металевій упаковці, формою, як судочок для їжі, тільки більший. У наборі разом із самим мангалом було вугілля та спеціальна палиця, щоб його мішати чи поправляти. Смажити шашлик я вирішив просто на балконі", - зазначив учасник Improv Live Show за лаштунками шоу "Де логіка", що показує "Новий канал".

Коли Міхієнко розпалив вогонь, мангал почав дуже диміти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки поділилися своїми провалами на сцені

"Та це був лише початок. Я додумався потушити його. Збігав за водою, залив все, і від того пішло ще більше диму, ніж було спочатку. Більше того, у мангалі внизу ще ж є дірки для продуву, так звідти почала витікати вода. Зрештою не тільки задимів себе та сусідів, то ще й залив собі балкон. І це була не просто вода, а вода з вугіллям. Текла собі по балкону така чорна", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Задимів сусідів" - гуморист смажив шашлики на балконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути