Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2021 09:47

Забули про річницю: Катерина Кухар поділилася рецептом щасливих стосунків
6

Фото: надала Катерина Кухар

Прима-балерина і керівниця державного хореографічного коледжу в соціальних мережах поділилася секретом сімейного життя і зізналася, що вони з чоловіком в роботі й творчості, серед нескінченних вистав зовсім забули про річницю весілля.

"Зайшла опублікувати нагадування, що 17 вересня ми чекаємо вас на балеті "Жизель", і потрапив мені на очі "спогад". Два роки тому в цей день у нас був весільний ефір танців. Відповідно, вчора ми з чоловіком розписалися... і успішно забули про значну дату в метушливих днях", - написала Катерина Кухар.

Вона розповіла, що цінує в їхніх стосунках і що є сильною стороною їхніх взаємовідносин. І це далеко не найромантичніше, а, виявляється, звичайні речі сімейного життя будь-якої пари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люблю смішити тебе": Кухар зворушливо привітала Стоянова з річницею

Катерина Кухар: "Наскільки ти готовий жертвувати своїми егоїстичними принципами, а я своїми. Ось, наприклад, ти лежиш уже в ліжку, твоє тіло налаштувалися на відпочинок, а потрібно встати, вимкнути світло або приготувати чай. Після вистави це важко зробити, хочеться лежати й не рухатися. Але ти встаєш і робиш. Це не повинна робити весь час одна людина. Такі дрібниці найпоказовіші".

На її зізнання Олександр Стоянов відповів: "Я готуватиму тобі чай навіть тоді, коли мої руки не зможуть тримати чашку так само міцно, як зараз! Люблю".

Прима-балерина Катерина Кухар відверто розповіла про зарплату. Вона зазначила, що в родині більше заробляє чоловік, артист балету Олександр Стоянов.

Зараз ви читаєте новину «Забули про річницю: Катерина Кухар поділилася рецептом щасливих стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути