Ексклюзиви
пʼятниця, 11 червня 2021 00:25

За що телеведуча вибачилася перед Катериною Кухар в день народження її зіркового чоловіка
3

Фото: надала Катерина Кухар

10 червня світова зірка балету, продюсер і двигун українського балету Олександр Стоянов відсвяткував свій 34-й День народження.

Ранок почався з пригод. По дорозі на зйомку біля будинку його зупинила поліція і привітала з днем народження. А вже через 30 хвилин у програмі "Ранок з Україною" на каналі Україна його оригінально привітали ведучі Марія Мельник і Григорій Герман, подарувавши незвичайні подарунки.

Григорій знаючи, що Олександр дуже любить шоколад, презентував йому букет з шоколадних цукерок, а Марія, заздалегідь вибачившись перед примою-балериною Катериною Кухар, - мішок насіння. Справа в тому, що на думку Катерини, у її чоловіка є трохи недоліків - швидка їзда і, о жах, любов до лузання насіння, що виводить Катерину з рівноваги, викликаючи гарячі суперечки.

Сама Катерина здивувала чоловіка і приготувала разом з донькою Настусею свій фірмовий марокканський пиріг з кедровими горішками. Олександр в студії задув свічки, під час чого вся цукрова пудра залишилася на обличчі у телеведучої Марії, - значить, бажання іменинника тепер точно збудеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар мала екстремальний відпочинок з безсонням і стресом

Сюрпризи в парі Стоянов-Кухар практикуються дуже часто. Пара любить дивувати один одного. У січні Олександр зробив незабутній сюрприз-вечірку для своєї дружини на її день народження. Сама Катя була приємно здивована, вона думала, що Олександр запросив її на романтичну вечерю. Зайшовши в зал ресторану і побачивши величезну кількість своїх друзів і рідних, від несподіванки вона закрила руками обличчя.

Зараз ви читаєте новину «За що телеведуча вибачилася перед Катериною Кухар в день народження її зіркового чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути