середа, 11 листопада 2020 12:48

За рік майже $7 млн. Forbes назвав найвисокооплачуванішого артиста України

За рік майже $7 млн. Forbes назвав найвисокооплачуванішого артиста України
Винник заробляє також завдяки рекламним кампаніям. Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Співак Олег Винник став найвисокооплачуванішою зіркою українського шоу-бізнесу.

Про це повідомляє журнал Forbes у листопадовому випуску. За 2019 рік артист відпрацював 50 концертів і зміг заробити майже $5,6-7 млн. Через пандемію концертна діяльність Винника призупинилася, але він знайшов спосіб, як провести виступ. У липні 2020-го відбувся онлайн-концерт на НСК "Олімпійський", на який було продано 79 тис. квитків. Вартість квитка на віртуальний концерт становила $7-20 (близько 200-600 грн).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українська версія "Тарзана". Тарас Цимбалюк із нареченою бігали по полю оголеними

Винник заробляє також завдяки рекламним кампаніям. Співак не розглядатиме пропозицію, яка коштує нижче $100 тис. Якщо Олег Винник виступатиме на вашому новорічному корпоративі, треба готуватися заплатити $50 тис. за 45-хв. виступу.

Співак Олег Винник і його партнерка в шоу "Танці з зірками" Олена Шоптенко прикрасили обкладинку глянцю Viva. Яким для співака був танцювальний марафон, як музикант почувається після коронавірусу, він розповів в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «За рік майже $7 млн. Forbes назвав найвисокооплачуванішого артиста України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі