вівторок, 30 листопада 2010 17:18

З Джонні Деппа зробили гламурного цигана (ФОТО)

Голлівудський актор Джонні Депп з'явився на сторінках грудневого випуску журналу Vanity Fair у зв'язку з рекламою свого нового фільму "Турист", де він зіграв з Анжеліною Джолі.

В журналі буде опублікований фотосет від Енні Лейбовіц і інтерв'ю з Джонні Деппом від Патті Сміт, його подруги та музикантки.

Під час інтерв'ю Депп розповів про те, як співчував Анжеліні Джолі на зйомках "Туриста" через папарацці, які буквально переслідували акторку та її родину.

"Неможливо було сховатися куди-небудь, не можна було поговорити один з одним на людях, тому що фотографи одразу зробили б знімки, які пізніше трактували неправильно",- розповів Депп.

Актор мав на увазі чутки про те, що у нього з Анжеліною Джолі нібито роман, що дружина Деппа Ванесса Параді і чоловік Джолі Бред Пітт ревнували акторів один до одного і іншу нісенітницю.

"Я мав честь, задоволення і подарунок познайомитися з Елізабет Тейлор кілька років тому. Знаєте, сидиш з нею поряд, вона нарізає м'ясо, при цьому сидить і лається, як моряк - вона просто неймовірна! У Енжі - та ж чарівність, той самий дух ", - розповів актор.

Нагадаємо, раніше Джонні і Анжеліна зізнавалися, що до ролей в "Туристі" ніколи не зустрічалися і не спілкувалися особисто. Актори разом сфотографувалися для листопадової обкладинки Entertainment Weekly.

Starslife

Зараз ви читаєте новину «З Джонні Деппа зробили гламурного цигана (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі