пʼятниця, 18 грудня 2015 17:30

Волочкова у лазні прикрила голе тіло віником

Автор: Соціальні мережі
 

Балерина Анастасія Волочкова запостила знімок, на якому сидть у лазні, прикриваючи оголене тіло віником.

"Так здорово, коли справжня російська лазня-у власному будинку. І можна попаритися в будь-який час. Рівно рік тому, поки основний будинок не був готовий, цей гостьовий будиночок з лазнею був моїм порятунком!", - підписала фото балерина.

Читайте також: Волочкова у сукні з глибоким декольте стала "Роковою жінкою"

Нагадаємо, раніше балерину часто критикували за відверте вбрання і вона завжди відповідала критикам.

"Повторю: якщо щось в мені не подобається-не дивіться, не стежите, чи не підписуйтесь, не виливайте свою жовч .. Що б я не робила .. Це моє життя і я проживаю його так, як хочу.

Ви знаєте, творчі люди, які досягли професіоналізму, популярності, визнання .., часто намагаються заховати від вас свої емоції, щоб уникнути обговорень .. Але іноді, як і звичайним людям, ці емоції приховати просто неможливо, якими б вони не були .. Нам властиво сміятися і плакати, бути сильними і слабкими, сваритися і миритися, робити помилки і виправляти їх, бути тверезими і п'яними, радіти і сумувати, вірити і зневірятися ... Тільки сильним особистостям властиво йти вперед, не озираючись і продовжувати творити, чинити добро і бути в центрі уваги", - пише балерина.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова у лазні прикрила голе тіло віником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі