понеділок, 14 квітня 2014 12:30

Волочкова розповіла про свою українську кров

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Анастасія Волочкова презентувала новий кліп у Києві, зірка не приховує, що це була її принципова позиція. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я не просто не побоялася, а зробила це всупереч. Мене так обурили висловлювання тієї ж Валерії, Йосипа Пригожина, які розпочали цей розбрат. Я вважаю, що якщо кліп народився на цій землі був знятий в Україні, я так люблю Україну, Київ. Усі мої бабусі та дідусі народилися в Україні, тато мій народився у Запоріжжі, мама усю молодість навчалася у Львівському політехнічному інституті, з Києвом багато пов'язано у Києві багато родичів… Тому я тут також своя людина", - сказала Волочкова.

Балерина не вважає чесними російських артистів, які агітували проти України.

"Я не хочу розмовляти з цими людьми, я вважаю їх не дуже чесними, і які не мають власної позиції. Я б навіть сказала так: якщо людина то вправо, то вліво, в залежності від вітру влади, для мене ці люди, як…Не знаю, як політичні повії…Я без поваги ставлюся до таких людей. Тим більше, коли вони розбрат вносять у життя артистів, які весь час були разом. Нас pосійських артистів Україна завжди гарно приймала, і ось ця людина Валерія, яка нещодавно приїздила, працювала тут за гроші, зараз каже: "а ми не поїдемо", люди скасовують концерти. Вони цим самим принижують самі себе", - сказала балерина.

Зірка розповіла, чому не підписала відомого листа разом з зірковими колегам проти України.

"Просто в свій час "Єдина Росія" мене підставила, що змушувала всіх артистів підписувати лист проти Ходарковського,  але нам не казали, що цей лист проти Ходарковського, було зовсім інше написано в листі, а потім під другу сторінку підклали інший текст і сталося так, що цей лист проти Ходарковського, тому після цієї брехні я більше ніяких листів в своєму житті не підписувала і не буду", - сказала Волочкова.

Зірка не приховує, що їй ніяково через те, що зробила її батьківщина.

"Для мене Крим все одно – частина України. Я ніяково почуваюся через Росію", - говорить зірка.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова розповіла про свою українську кров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі