субота, 10 грудня 2011 19:14

Волочкова показала київській "богемі" великі та відкриті груди
22

Фото: ФОТО: Ольга Каменєва

У п'ятницю в ресторані "Dante&Byblos" донька акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна презентувала виставку "Зірка в маслі". Молоді художники намалювали 24 картини українських зірок масляними фарбами.

"Якось ми сиділи на кухні і Тоня каже: "Мама, а як тобі ідея намалювати зірок в маслі. Це було півтора року тому. І зараз я така щаслива, що перший проект моєї доньки виявився настільки вдалим, що мене просто переповнюють емоції. Хочеться плакати від щастя, але не буду", - відмітила Оля Сумська, яка є куратором проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собчак показала фото Волочкової з голими грудьми

Із 24 зірок її єдину малювали з натури. Решту героїв художники змальовували з фотографій.

Картини розставлені на першому й другому поверсі ресторану.

На вході гостей "зустрічає" картина головного коняра країни — бізнесмена Олександра Онищенка. Він й виступив головним патроном проекту. Сам Онищенко з'являється на події через дві години після її початку. Фотографуватися біля свого портрету не хоче. Його охоронець також забороняє його знімати в залі ресторану та за столиком.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Сумська з сином Повалій нудьгувала на дивані в зірковому салоні краси

"Я знаю, що портрет Онищенка йому трохи не сподобався. Не знаю чому. Він нам цього не пояснював", - відзначив автор "масляного" портрету Онищенка художник Олександр Литвиненко.

Окрім Онищенка публіці представили картини футболістів Олександра Шовковського, Андрія Шевченка, політиків Сергія Тігіпка та Ганни Герман, дуету "НІКІТА", боксера Володимира Кличка із вусами, моделі Сніжани Онопко та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки з грудьми у формі лимонів - найкращі коханки

Тігіпка намалювали в королівському костюмі, а ліве око замість карого зробили червоним.

12 зірок вже розкупили свої портрети. Вони коштують по тисячі доларів.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова показала київській "богемі" великі та відкриті груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі