четвер, 30 грудня 2010 14:31

Вокаліст "Boney M" помер у готелі в Санкт-Петербурзі

Вокаліст "Boney M" помер у готелі в Санкт-Петербурзі

Вокаліст Боббі Фаррелл, який приїхав на гастролі до Росії, помер у готельному номері.

Вокаліст відомої групи "Боні М" був знайдений мертвим у Санкт-Петербурзі сьогодні вранці.

Разом зі своєю дружиною 61-річний артист приїхав до Росії для виступу на новорічному корпоративі. За попередньою інформацією, на вечірці виник конфлікт, після якого Боббі Фаррелл відчув себе погано. На наступний ранок він помер прямо в готельному номері готелю "Амбасадор" від обширного інфаркту.

На тумбочці біля ліжка співака оперативники виявили кілька пачок таблеток, за допомогою яких він намагався врятуватися. Але всі спроби були марні - серце зупинилося.

Боббі Фаррелл - уродженець карибського острова Аруба, який деякий час працював танцюристом і ді-джеєм в одному з голландських клубів. У 1976 році в ефірі телешоу він вперше виконав композицію Daddy Cool, яка через місяць очолила всі світові чарти.

У 1982 Боббі Фаррелл пішов зі складу "Боні М", але кожен рік продовжував збиратися в різних складах для виступів, записи реміксів і гастролей.

Lifenews

Зараз ви читаєте новину «Вокаліст "Boney M" помер у готелі в Санкт-Петербурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі