вівторок, 26 квітня 2011 17:26

Водонаєва в Києві влаштувала еротичну фотосесію
13

Олена Водонаєва, яка днями відправилася з діловим візитом до Києва, вирішила розважитися і влаштувала еротичну фотосесію у своєму готельному номері. Пікантні фото ведуча, як зазвичай, виклала у своєму блозі.

У перший день в Києві Олену запросили на премію "Гордість України", звіт з відвідування якої вона опублікувала на своїй інтернет-сторінці.

"Публіка в залі мене здивувала. Крім небагатьох зірок, спортсменів, колишнього президента України, і ще деяких членів президентських сімей, це були "прості" люди, ніякого пафосу. А далі ... Я ледь могла стримати сльози. Як виявилося, премія "Гордість України" вручається "звичайним" людям, які здійснили і здійснюють, не побоюся цього слова, подвиги. Неможливо було не плакати, коли на сцену виходили 12-річний хлопчик, який врятував свого маленького брата; батько сімох дітей, у якого померла дружина, але який зміг зберегти сім'ю, не зруйнувати її горем", - поділилася дівчина.

"Піднімався на сцену міліціонер, який врятував життя десяткам людей, на повному ходу зупинивши трамвай, що втратив керування. Всі ці люди не соромилися своїх почуттів, своїх сліз, вони були справжніми ... справжніми Людьми! Загалом, це було настільки людяно, гідно, істинно, що я залишилася під величезним враженням. Така подія не залишає байдужим! Після того, що я побачила, особисто у мене прокинулася віра в людей, в те, що всі ми здатні на багато чого, що про справжнє неможливо збрехати - серце все одно знає, що істинно цінне! Я так хочу, щоб і в Росії була заснована така премія. Ей, сотня Forbes, візьміть на замітку!" - написала телеведуча.

Від зйомок і інтерв'ю Водонаєва відпочивала у своєму готельному номері, в якому вирішила трохи побешкетувати. Залишившись тільки в одному комбідресі, Олена вляглася на ліжко і влаштувала еротичну фотосесію.

Зараз ви читаєте новину «Водонаєва в Києві влаштувала еротичну фотосесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі