понеділок, 16 червня 2008 13:04

Внучку королеви Єлизавети II застукали голою і п"яною на вулиці (ФОТО)

Внучка королеви Великої Британії Єлизавети II піднесла своїй бабусі неприємний сюрприз - один з шкільних вчителів виявив 18-річну принцесу Ежені танцюючою на подвір"ї коледжу в голому вигляді, повідомляє таблоїд TheSun.

За даними газети, вчитель прокинувся серед ночі від несподіваного шуму - під його вікнами танцювали близько десяти абсолютно голих дівчат, у тому числі і принцеса Ежені. Пізніше з"ясувалося, що наркотиків дівчини не приймали, проте знаходилися під впливом алкоголю.

"Це були всього лише витівки з нагоди закінчення семестру. Дівчатам зробили догану і цим все і обмежилося", - прокоментувало ситуацію джерело, близьке до королівських кругів.

Молодша дочка середнього сина королеви Великої Британії Єлизавети II принца Йоркського Ендрю є шостою в списку престолонаслідування і в даний час складає в коледжі Marlborough (графство Уїлтшир) іспити з мистецтва, історії мистецтва і англійської мови, повідомляє РИА "Новости".

Ім"я принцеси Ежені час від часу з"являється в світській хроніці, проте не так часто, як ім"я її сестри - принцеси Беатріс - любительки нічних клубів і буйних розваг, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Внучку королеви Єлизавети II застукали голою і п"яною на вулиці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі