понеділок, 06 грудня 2010 13:12

Власенко видаляє з Інтернету записи про екс-дружину Окунську?

Власенко видаляє з Інтернету записи про екс-дружину Окунську?

Українська модель Наталія Окунська поскаржилась на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, що з інтернету зникають записи, в яких вона розповідає про свого колишнього чоловіка нардепа-"бютівця" Сергія Власенко.

"У мене видалили ЖЖ. Я описала на ньому, що мій колишній не залишив дітям житла, не платить ні копійки аліментів, не зустрічається з ними і не допомагає їм, але вже 2 роки судиться зі мною. І це будо кваліфіковано як переслідування людини. Можу собі уявити цей "плач Ярославни" чоловіка зі скаргами на колишню дружину", - написала вона.

Також Окунська зауважила, що такі звинувачення Власенко висуває постійно.

"На журналістів, які пишуть на основі доказів, він подає до суду с матерільними претензіями за "нестерпні страждання". Мої сторінки в інтернеті закриває - "переслідування". Господи, яким слабким він виявився! А 2 роки знущатися наді мною і все відбирати були сили? От тільки влада помінялась і якось до нього дупою повернулась", - зазначила вона.

Модель додала, що найбільше їй шкода доньок, які не знають батька.

"Доньок шкода. Батько не цікавиться їхнім життям і не телефонує їм вже близько 7-ми місяців. Бігати за ним, щоб він побачив доньок я точно не буду. В мої обов'язки багатодітної мами входить 100%-ве забезпечення 4-х дітей, їхнє виховання і судова тяганина й няньчиться з колишнім я не буду", - зауважила вона.

Нагадаємо, Окунська написала два відкриті листи Юлії Тимошенко і один вручила їй особисто в руки на прямому ефірі з проханням втрутитися і захистити від свого підопічного, але так і не дочекалася підтримки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Власенко видаляє з Інтернету записи про екс-дружину Окунську?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі