вівторок, 11 січня 2011 16:51

Владислав Доронін поставив Ді Капріо на дошку для серфінгу
7

Спільні канікули Владислава Дороніна і Леонардо Ді Капріо тривають: зустрівши Новий рік у Мексиці, друзі відправилися на Гаваї. Розслабляючись на пляжі разом зі своїми половинками-супермоделями Наомі Кемпбелл і Бар Рафаелі, чоловіки віддають перевагу активним видам відпочинку.

Підтягнутий і спортивний Доронін явно позитивно впливає на схильного до повноти Ді Капріо. Коли Лео в серпні минулого року гостював на яхті олігарха, Владислав долучив актора до своєї улюбленої йоги. Щоранку друзі освоювали нові пози під керівництвом персонального тренера. Відтоді Лео з ентузіазмом займається йогою щоразу, як потрапляє в компанію Дороніна.

А тепер Владислав вирішив продовжити спортивну освіту свого товариша: на Гаваях Доронін дав Ді Капріо в руки весло і поставив його на дошку для серфінгу.

Папарацці із задоволенням спостерігали за траєкторією "запливу" Лео і Влада: вправно орудуючи веслом, ті примудрялися чудово зберігати рівновагу. Разом з чоловіками в плавання на дошці вирушила і Бар Рафаелі. До речі, слідом за своїм коханим модель втягнулася і почала займатися йогою під керівництвом Дороніна. Приборкати ж Наомі Кемпбелл Владу так і не вдалося: модель завзято ігнорує його пристрасть до йоги. Ось і цього разу Кемпбелл вибрала пасивне лежання на пляжному лежаку замість серфінгу.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Владислав Доронін поставив Ді Капріо на дошку для серфінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі