середа, 27 травня 2020 13:45

Влад Яма похвалився довгими ногами дружини

Танцівник і хореограф 37-річний Влад Яма не припиняє захоплюватися дружиною Ліліаною.

Фото коханої знаменитий танцівник розмістив у своєму Іnstagram.

На знімку розкішна Ліліана Яма сидить на передньому пасажирському сидінні автомобіля. На жінці - червона мінісукня з асиметричними проймами для рукавів. На обличчі чорні сонцезахисні окуляри.

"Мало того що красива, так ще мудра і готує неймовірно!" - підписав фото Влад.

Підписники зірки погодилися із своїм кумиром і продовжили нахвалювати Лілію та всю родину Влада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма на карантині відпустив чорного чуба

"Ось еталон щасливої сім'ї. Де дружина готує їсти, а чоловік їсть. Вихваляє її старання по усім напрямкам. Молодець, Влад, частіше хваліть її! У такої дружини буде завжди бажання готувати смачно і виглядати красиво!", "Ви дуже красива пара", "Влад, Ви маєте рацію. Красива. І взагалі ви красива родина!", "Шикарна", "Пощастило!", "Напевно Ви, Влад, хороший, раз Вам так круто пощастило! Красуня!", "Ідеальна", - написали фоловери Влада.

Автор: instagram.com/vladyama_official/
  На знімку розкішна Ліліана Яма сидить на передньому пасажирському сидінні автомобіля
На знімку розкішна Ліліана Яма сидить на передньому пасажирському сидінні автомобіля

Танцівник і хореограф 37-річний Влад Яма з дружиною Ліліаною та 4-річним сином Леоном проводять час удома на карантині. Влад розповів про його участь у шоу "Танці з зірками" і чи варто ревнувати чоловіка/дружину до партнера в шоу, пише РБК-Україна. "Усе залежить від стосунків у парі. Якщо ви довіряєте один одному, то все гаразд... Але те, що танець якоюсь мірою зближує - так!" - каже Влад. Ліліані дається особливість роботи її чоловіка значно складніше.

Зараз ви читаєте новину «Влад Яма похвалився довгими ногами дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі