вівторок, 28 липня 2020 12:06

"Виживуть лише батьки" Джамала поскаржилася на материнство

Співачка Джамала разом із чоловіком та двома дітьми полетіли на відпочинок до Туреччини. Артистка опублікувала фотографії, зроблені під час відпустки, у своєму Instagram.

На світлинах – усміхнена Джамала з дворічним сином Еміром-Рахманом та коханим Бекіром. Однак у дописі вона розповіла, як важко бути мамою.

Автор: Instagram
  Джамала поскаржилася на недосип, та запевнила, що її рятує море.
Джамала поскаржилася на недосип, та запевнила, що її рятує море.

"Коли починається ранок, перша думка: "Ні! Навіщо це все? Я хочу спати!" Немає сил. Всі кричать. Всіх треба помити, почистити зуби. Приготувати сніданок. Таке відчуття, що ти не просто без сил, а в тебе їх і не було", - написала у своєму Instagram співачка.

Джамала поскаржилася на недосипання, та запевнила, що її рятує море.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала показала фанатам виписку її з молодшим сином із пологового будинку

"І найприємніше в цьому, звичайно, - море! Воно згладжує все, навіть уривчастий сон, який триває максимум дві години. (Так, уночі я сплю по дві години. А вдень, якщо вдасться урвати годинку, це прям щастя!)", - поділилася артистка.

"Селям Алейкум! Ласкаво просимо до нашого бенду! Мій другий принц — Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли Сулейманов! 19 червня народився найпунктуальніший малюк. Входить у 4 відсотки дітей, які з'являються на світ у прогнозовану дату", — пише співачка 36-річна Джамала в Іnstagram. Вона вдруге стала матір'ю.

Зараз ви читаєте новину «"Виживуть лише батьки" Джамала поскаржилася на материнство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі