четвер, 10 липня 2008 09:57

Віталій Козловський купив собі нову квартиру в будинку Пономарьова (ФОТО)
8

Цей рік для Віталія Козловського був досить насичений серйозними придбаннями. Нещодавно у нього з"явився автомобіль з іменними номерами "ШЕКСПІР", і мало кому відомо, що незабаром співак змінить місце свого проживання. Ні, він зовсім не збирається виїхати за кордон - просто у нього, нарешті, з"явилася власна територія.

Віталій повністю занурився в побутові проблеми, і на даний момент замість того, щоб працювати на сцені або загоряти на пляжі, серйозно узявся за ремонт в своїй власній квартирі, що нещодавно придбав. Співак вже зараз планує озеленювати територію біля будинку. Він з нетерпінням чекає переїзду в свої нові апартаменти і обов"язково влаштує галасливе новосілля разом зі своїми близькими друзями.

- Про власну квартиру я мріяв вже давно, - зізнався E-motion співак. - Якось прийшов в гості до Олександра Пономарьова - він організував мені цілу екскурсію своїм пентхаусом, і мені так захотілося мати свій куточок. Але я і подумати не міг, що через деякий час у мене з"явиться своя квартира - причому, в цьому ж будинку. А донині мені доводилося жити в квартирі, що я знімав, і я ні від кого не приховував цього факту, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський купив собі нову квартиру в будинку Пономарьова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі