понеділок, 17 грудня 2012 18:20

Віра Брежнєва зізналася, що вона офіційно незаміжня

Віра Брежнєва зізналася, що вона офіційно незаміжня
Співачці сподобалася її остання акторська робота Фото: showbiz.delfi.ua

Вірі Брежнєвій важко сказати, чи буде вона продовжувати свою сценічну кар'єру через 10 років. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я категорично ніколи не говорю "ніколи". Це не в моїх правилах. Я поки взагалі не бачу себе через 10 років на сцені. Я не знаю, що буде з шоу-бізнесом, з естрадою через 10 років. Тому я живу ну не сьогоднішнім днем, але, припустимо, наступним роком. Звичайно хочеться розвиватися і розцвітати в багатьох амплуа і категоріях естради, шоу-бізнеса і кіномистецтва", - підкреслила вона.

Також співачка і актриса зізналася, що їй сподобалася її акторська гра в новому фільмі "Джунглі".

"Напевно найкращий показник - коли я дивилася на екран, я не бачила там себе. Це напевно найкраще, що я могла відчути. Бо якби я там бачила себе, я б критикувала, а так людина грала... Я дуже абстраговано вийшла від моєї особистості. І напевно це дійсно принесло мені задоволення", - зазначила вона.

Під час підготовки до зйомок Брежнєва займалася з викладачем зі сценічної майстерності, який спеціально прибув з-за кордону. Також актриса вчила англійську мову, щоб повноцінно спілкуватися з цим викладачем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через дітей Віра Брежнєва відмовилась від своєї мрії стрибнути з парашутом

"Продовжую займатися. Буквально позавчора з ним бачилася", - поділилася вона.

Між тим Брежнєва нарешті прокоментувала чутки про розлучення.

"Я звичайно не люблю, коли лізуть в моє особисте життя. Я можу сказати тільки одне - на даний момент я офіційно незаміжня", - підкреслила Брежнєва.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва зізналася, що вона офіційно незаміжня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі