понеділок, 22 листопада 2010 10:15

Віра Брежнєва не може заробити на особистий літак

Віра Брежнєва не може заробити на особистий літак

Екс-учасниця гурту "ВіаГра" Віра Брежнєва розповіла, що не збирається переїжджати до Москви, що її тягне в Київ і про рівень своїх гонорарів.

"На особистий "Боїнг" я поки не напрацювала, але мені і так комфортно. До Москви літаю приблизно раз на тиждень. Де б я не знаходилася, через тиждень мене зі страшною силою тягне додому, в Київ", - розповіла співачка.

Через це, за її словами, доводиться багато витрачати на розмови по мобільному телефону.

"За ті гроші, що в місяць йдуть на мобільний, машину, звичайно, не купити, але можна придбати щось середнє між дорогою помадою і хорошим пальто", - зауважила Віра.

Найчастіше співачка розмовляє зі своїм чоловіком - бізнесменом Михайлом Кіперманом, членом наглядової ради корпорації "Укртатнафта". Брежнєва також наголосила, що їй комфортно, коли поруч повноцінний глава сім'ї, господар, який приносить додому більший достаток, ніж жінка.

За словами співачки, вона б пробачила чоловікові три речі: якби він прийшов додому напідпитку, якби назвав її іншим ім'ям, але чоловічим і привів би додому бездомну собаку.

Нагадаємо, після ювілейного концерту гурту "ВіаГра" співачка попросила, щоб її взяли четвертою.

kp.ru

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва не може заробити на особистий літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі