середа, 28 березня 2012 11:05

Віра Брежнєва не хоче залежати від грошей чоловіка
5

Фото: Фото: OK!

Українська співачка і актриса Віра Брежнєва, яка нещодавно відсвяткувала 30-річчя, зізналася, що отримала стрес через велику завантаженість на роботі.

"У мене недавно був стрес від того, що я дуже багато працювала в минулому році і дуже втомилася. Але я не можу сказати, що мене накрило, навпаки, я ще чіткіше стала розуміти свої бажання, свої цілі. І ще ясніше бачу, як досягти балансу і гармонії. І розуміючи це, я до цього і прагну", - розповіла Віра Брежнєва в інтерв'ю російському журналу OK! Фотозйомка для видання проходила в Києві, в одній з оранжерей.

Нещодавно Віра Брежнєва знімалася в пригодницькій комедії Олександра Войтинського "Джунглі", і їй довелося відлетіти до Таїланду на цілий місяць. Співачка каже, що родина відпустила її з трудом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брежнєва отримала травму під час зйомок фільму

"Я думаю, що це були б дивні стосунки, якби чоловік легко відпускав кохану жінку на місяць. Та я і сама наважилася не відразу, тому що в мене, по-перше, сім'я, а по-друге, багато іншої роботи. Але, тим не менш, проект сам по собі видався мені дуже цікавим, хоч і вимагав тривалого часу для зйомок. Тут уже треба було або відмовлятися, або погоджуватися на такі умови", - впевнена Віра Брежнєва.

Незважаючи на те, що у співачки заможний чоловік, вона досить часто знімається в рекламі - дезодорант Rexona, Danissimo, зараз новий аромат Avon.

Віра Брежнєва пояснила, що знімається і для заробітку в тому числі. "Я заробляю і хочу заробляти сама, незалежно ні від чого. І якщо мені пропонують хороші проекти і контракти, я їх розглядаю, обговорюю зі своєю командою, а далі співпрацюю. Тим більше що мені необхідно постійно вкладати кошти у власний розвиток і кар'єру, а також жертвувати на благодійність. І я нікого не прошу мені в цьому допомагати. Є й така собі соціальна роль у моєї участі в рекламі. Я рекламую продукцію, в якій абсолютно впевнена. І я б хотіла, рекламуючи засоби гігієни та засоби догляду за собою, щоб жінки розуміли, що їх потрібно використовувати".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віра Брежнєва зняла новий кліп у ліжку

"Я як і раніше працюю над собою, я хочу самовдосконалюватися. Безумовно, для мене важлива, як і раніше, самореалізація, я хочу бути потрібною, затребуваною, і щоб те, що я роблю, приносило людям користь. Для мене це дуже важливо. І звичайно ж, на першому місці для мене моя реалізація як жінки. У мене дві дочки, і я не буду на цьому зупинятися. Щоб був чоловік поруч, хочу бути ним любимою і отримувати від наших стосунків задоволення", - зізналася популярна артистка.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва не хоче залежати від грошей чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі