середа, 05 червня 2019 14:21

Вийшов п'ятий сезон "Чорного дзеркала"

  Вийшов п'ятий сезон "Чорного дзеркала". ФОТО: сайт серіалу
Вийшов п'ятий сезон "Чорного дзеркала". ФОТО: сайт серіалу

Стримінговий сервіс Netflix випустив пʼятий сезон серіалу "Чорне дзеркало".

Серії називаються "Уламки" (Smithereens), "Вражаючі гадюки" (Striking Vipers) і "Рейчел, Джек і Ешлі теж" (Rachel, Jack and Ashley, Too), повідомляє сайт серіалу.

Перша серія "Уламки" розповідає про водія таксі, у якого весь день починає йти наперекосяк. Водія грає Ендрю Скотт, відомий за роллю професора Моріарті з серіалу "Шерлок"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сина Стівена Кінга екранізували: найгучніші серіали червня

Друга серія "Вражаючі гадюки" присвячена потенційній подружній зраді за допомогою сервісу для знайомств. Головного героя в цій серії грає Ентоні Макі — Сокіл з "Месників" і нова інкарнація Такеші Ковача з другого сезону серіалу "Модифікований вуглець".

Третя серія "Рейчел, Джек і Ешлі теж" розповідає про фанатку поп-зірки, яку грає реальна поп-зірка Майлі Сайрус. Фанатка намагається зв'язатися зі своїм кумиром, використовуючи високотехнологічну ляльку. Але щось іде не так.

Серіал "Чорнобиль" американської студії HBO став найрейтинговішим серіалом у світі. Після заключного епізоду на ресурсі IMDB серіал отримав оцінку 9.7.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов п'ятий сезон "Чорного дзеркала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі