середа, 14 квітня 2021 18:25

"Відчувала себе недалекою": як Астаф'єва й Камінська шукали логіку
10

У 8-му випуску розважального шоу "Де логіка" змагалися співачки Слава Камінська і Даша Астаф'єва та ведучі Іраклі Макацарія і Даніель Салем. У проєкті українські зірки розгадують ребуси та завдання на логіку, спостережливість, кмітливість, швидкість мислення, пам'ять та обізнаність у різних сферах життя.

"Загалом я ніколи не вважала себе "нерозумною" людиною, і логічні штуки завжди давалися легко. Але тут я зрозуміла, що з моїм IQ треба трішки попрацювати, бо моментами почувалася "недалекою". Але було весело. Класно, що команда шоу поставила нас, таких красивих, із Дашею грати проти таких вродливих чоловіків. У нас було багато галасу, суперечок, а я таке люблю. Істина народжується в суперечці", - зізнавалася після зйомок шоу, яке показує "Новий канал", Камінська.

За лаштунками шоу учасниці розкрили кілька секретів. Вони розповіли про найнелогічніші вчинки.

Макацарія та Салем назвалися "Юфь"
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Салем грав у команді з Макацарієм
У проєкті українські зірки розгадують ребуси та завдання на логіку, спостережливість, кмітливість, швидкість мислення, пам’ять та обізнаність у різних сферах життя
Камінська та Астаф'єва придумали назву Bubbles
Макацарія та Салем назвалися "Юфь"

"Маю звичку купувати речі з надією, що схудну та влізу в них. Зазвичай це одяг, менший на розмір чи 2 за мій. Я називаю це окремим видом комедії в моїй шафі. А ще в мене є близько 10 пар окулярів для зору. Та чомусь, коли я їхала на зйомки шоу, не згадала, що вони мені знадобляться. Тому ледь-ледь могла роздивитися картинки із завданнями й нервувала від цього. А потім згадала, що маю окуляри, та вдягнула їх вже під час гри. Після цього боротьба стала ще запеклішою", - поділилася Астаф'єва.

Камінська розповіла, що її найнелогічнішою покупкою є велодоріжка.

"Я її вибирала, чекала, збирала рекомендації, мріяла про неї. Уявляла, як щоранку випиваю склянку води і йду на своє домашнє кардіотренування. Як думаєте, що зараз з доріжкою? Ні, не продала, а використовую, як сушарку", - додала вона.

Перед початком кожна команда має придумати назву. Жінки вигадали, що називатимуться Bubbles. Чоловіки назвалися "Юфь".

У 1-му раунді "Що спільного" вперед вирвалися жінки. Потрібно було шукати, що об'єднує 3 різні картинки. Камінська та Астаф'єва відгадали 3 завдання, а Салем та Макацарія – 2.

2-й раунд "Третій зайвий" закінчився з рахунком 5:1 на користь чоловіків. Під час 3-го раунду "Плюс-мінус" учасники асоціативно поєднували чи роз'єднували 2 картинки, аби вийшло щось 3-тє. Перемогу здобули знову жінки. 4-й раунд має назву "Вгадай мене", де учасники вгадують з анімаційних роликів назви фільмів, мультфільмів та серіалів. Врешті лідерами цього раунду стали чоловіки. Рахунок перед фіналом – 2:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буде підкреслювати кожен зайвий грам". Імпровізатор поділився мотивацією для схуднення

У фінальному раунді, що має назву "Логічний пінг-понг", відгадували ребуси на спільну тематику. У 8-му випуску шоу це були назви алкогольних напоїв. Дівчата набрали шалений темп і дали більше правильних відповідей. Тож і отримали трофеї – гирі "Залізна логіка".

Виконавиця MamaRika розповіла, як домовилася про безкоштовну фотосесію в супермаркеті. Співачка зазначила, що навчилася економно знімати кліпи та влаштовувати бюджетні фотосесії.

Зараз ви читаєте новину «"Відчувала себе недалекою": як Астаф'єва й Камінська шукали логіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі