пʼятниця, 07 травня 2021 11:49

"Відчуття, ніби ви залишаєте своє тіло" - Шерон Стоун пригадала пережиту клінічну смерть

"Відчуття, ніби ви залишаєте своє тіло" - Шерон Стоун пригадала пережиту клінічну смерть
У 2001 році через інсульт та крововилив у мозок Шерон Стоун дивом залишилася живою. ФОТО: instagram.com/sharonstone

Американська акторка Шерон Стоун розповіла, що у 2001 році через інсульт та крововилив у мозок вона дивом залишилася живою. Тоді зірка пережила клінічну смерть. Пише видання The Mirror.

"У мене був досвід клінічної смерті, і люди описують цей стан по-різному... Я відчула всі ці речі, про які зазвичай говорять люди, на зразок світла в кінці тунелю і відчуття, ніби ви залишаєте своє тіло. У мене було відчуття, що я спілкуюся з людьми, які пішли до мене. Це щось ефемерне...", - пригадала Стоун.

Шерон додала, що потім відчула сильний біль, ніби її хтось ударив у груди. Вона пояснила, що після цього її душа повернулася в тіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кілька днів стікала кров'ю" - Шерон Стоун потай зробила аборт у юному віці

Актрису Шерон Стоун у дитинстві ґвалтував її дідусь. Вона страждала разом з сестрою. 30 березня вийшла у світ автобіографія Стоун The Beauty of Living Twice. У книзі зазначається, що мати акторки просила не розповідати цю історію. Однак Шерон все ж таки її переконала.

Зараз ви читаєте новину «"Відчуття, ніби ви залишаєте своє тіло" - Шерон Стоун пригадала пережиту клінічну смерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі