пʼятниця, 01 жовтня 2010 13:09

Victoria"s Secret залишилась без "головного ангела"

Victoria"s Secret залишилась без "головного ангела"

Німецька модель Хайді Клум оголосила про те, що вона більше не братиме участі в показах компанії Victoria"s Secret - одного з найбільших у світі продавців жіночої спідньої білизни, пише New York Post. Таким чином, 37-річна Клум не вийде на подіум в листопаді 2010 року, коли відбудеться чергове шоу Victoria"s Secret.

"Все хороше коли-небудь закінчується. Я завжди любитиму Victoria"s Secret. Мені дуже подобалося з ними працювати, це був чудовий час", - зазначила модель.

Клум працювала з компанією, котра спеціалізується на жіночій спідній білизні, останні декілька років. У 2002 році вона отримала статус "головного ангела" - провідної моделі фірми.

"Ангели" Victoria"s Secret - це особлива команда моделей, яка співпрацює з компанією на всіх рівнях і бере участь в щорічних великих показах колекцій фірми. Вбрання "ангелів" доповнюються великими крилами з пухом і пір"ям.

Після того, як Клум піде, модній компанії доведеться призначати нового "головного ангела". На звільнене місце претендують Даутцен Крус, Міранда Керр, Алессандра Амбросіо, Адріана Ліма, Кендіс Свейнпол, Розі Хантінгтон-Уітлі, Шанель Іман та Ерін Хітертон.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Victoria"s Secret залишилась без "головного ангела"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі