неділя, 18 травня 2008 09:01

"ВІА Гра" Меседа виходить заміж за продюсера групи (ФОТО)

Продюсер популярної групи "ВІА Гра" Дмитро Костюк запропонував руку і серце новій учасниці колективу Меседі Багаудіновій.

Весілля заплановане на кінець літа. Як з"ясував "Z", стосунки між 43-річним бізнесменом Дмитром і 24-річною Меседою тривають уже не перший місяць.

Під час службового роману парочка багато чого встигла. Меседа – перетворитися в зірку першого ешелону, а Костюк – розлучитися з дружиною. Не встигнувши насолодитися холостяцьким життям, Дмитро знову готовий взяти шлюб.

– Офіційне запрошення в мене на столі ще не лежить, але весілля Дмитра і Меседи дійсно відбудеться незабаром, – поділилася з "Z" прес-аташе Костюка.

Нагадаємо, що Костюк кілька місяців тому офіційно розірвав шлюб з українською співачкою Євгенією Власовою. Метр шоу-бізнесу довгий час був її продюсером і паралельно займався групою "ВІА Гра". До речі, у свій час заради Жені Власової ловелас теж кинув родину. Щоправда, через рік після весілля у відносинах закоханих намітилася серйозна тріщина.

– Я виявилася максималісткою в особистих стосунках, – говорить Євгенія. – Для мене родина – це теплі взаємини, повне розуміння. А якщо цього немає, то й родина мені не потрібна. А цього останнім часом у нас із Дмитром уже не було.

Одночасно з тим, як стосунки Костюка з дружиною остаточно зіпсувалися, у групі з"явилася східна красуня – Меседа Багаудінова. Дмитро перевіз солістку з Москви в Київ, де зняв їй шикарну квартиру в центрі міста. Парочку неодноразово бачили разом.

Очевидно, незабаром українські ночі Дмитро і Меседа будуть проводити на цілком законних підставах, пише Твій день.

Зараз ви читаєте новину «"ВІА Гра" Меседа виходить заміж за продюсера групи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі