четвер, 03 липня 2008 13:26

Венесуельська модель чекає дитину від захисника "Роми" (ФОТО)

Венесуельська модель Аїда Йеспіца, відносини якої із захисником "Роми" Маттео Феррарі стають все більш міцними, днями дізналася про стать своєї майбутньої дитини. Після того, як вона повідомила футболісту, що в того буде син, швидке весілля двох молодих людей неминуче, повідомляє Газета.Ру.

"Я дізналася, що у мене буде хлопчик, - наводить слова Йеспіци tiscali.it. - Я, звичайно, сподівалася, що народиться дівчинка, але головне, що малюк здоровий і з ним все гаразд. Поки що ми не вирішили, як назвемо його, але, думаю, це буде яке-небудь латинське ім"я.".

З приводу узаконення відносин зі своїм коханим Аїда сказала: "Ми любимо один одного, і вже давно разом. З весіллям поки не поспішаємо".

Модель, що перебуває на четвертому місяці вагітності, не поспішала повідомляти надокучливим папараці новину про те, що чекає дитину, проте після того, як її разом з Маттео застукали на Сардинії, громадськості здалося дивним, що у красуні ледве чи не на два розміри збільшилися груди, і округлився живіт.

Тоді Йеспіца була вимушена зізнатися: "Так, дійсно груди у мене збільшилися тому, що я вагітна".

Зараз ви читаєте новину «Венесуельська модель чекає дитину від захисника "Роми" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі