пʼятниця, 13 вересня 2019 18:13

Вечірка в українському стилі і реп від Горбунова: як Осадча святкувала день народження
4

Телеведуча Катя Осадча показала, як відсвяткувала день народження
Фото: instagram.com/kosadcha
Телеведуча Катя Осадча показала, як відсвяткувала день народження
Телеведуча Катя Осадча показала, як відсвяткувала день народження
Телеведуча Катя Осадча показала, як відсвяткувала день народження

Телеведуча Катя Осадча показала, як відсвяткувала день народження.

Ранок почався з сюрпризів - чоловік знаменитості Юрій Горбунов влаштував справжнє свято з кульками і тортом.

Вечір іменинниця провела в компанії зіркових друзів - співачки Олі Полякової, телеведучої Маші Єфросиніної, продюсера Потапа і інших знаменитостей. Фото зі святкування телеведуча опублікувала в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча привітала чоловіка рідкісними фото

Вечірка пройшла в українському стилі в заміському ресторанному комплексі Fabius, де в травні цього року відгриміло весілля Потапа і Насті Каменських. Іменинниця вибрала для свята розкішну білу сукню-вишиванку з золотим орнаментом українського дизайнера Юлії Магдич.

Розважали гостей співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шамаева), автор нашумілого хіта "Охрана, отмєна" і хіп-хоп-виконавиця Аліна Паш. Подарунком став реп від Юрія Горбунова, який він зачитав разом з Аліною Паш.

"Я неймовірно вам вдячна за всі теплі слова. Я почула стільки приємного, точно є заряд на рік, робити ще більше, бути здоровою і щасливою! Ноги болять від танців і щоки від посмішок. Юрій Горбунов зробив неймовірний сюрприз, читав реп з Аліною Паш і виявилося, що у Юри є ще один талант! Джеррі Хейл, я сьогодні без голосу, тому що співали щосили "охрану". Я буду наше свято врожаю згадувати весь рік", - поділилася враженнями Осадча.

Тлеведуча Катерина Осадча святкувала 36-річчя 12 вересня. Із днем народження її зворушливо привітав чоловік, ведучий і шоумен Юрій Горбунов у відеозверненні.

Зараз ви читаєте новину «Вечірка в українському стилі і реп від Горбунова: як Осадча святкувала день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі