вівторок, 09 березня 2021 12:58

Василіса Фролова показала новонародженого сина

Василіса Фролова показала новонародженого сина
Телеведуча Василіса Фролова показала перше фото новонародженого сина. Малюка назвали Родіоном. Він з'явився на світ 7 березня. ФОТО: Instagram.com

7 березня телеведуча 43-річна Василіса Фролова вперше стала матір'ю. Новонародженого сина назвали Родіоном. А вчора зірка опублікувала перше фото малюка в Instagram.

"Це перша світлина з сином у галереї мого телефона. Їх за добу вже кілька сотень. Є кращі, але це реально перша справжня. Рівень окситоцину зашкалює, я ще в інших вимірах, але за годину до цього я їхала до пологового і ридала", - написала Фролова.

У пості телеведуча подякувала лікареві та іншим працівникам пологового за їхню відданість справі та "космічні темпи роботи вищого ґатунку".

"Звичайно, я перебуваю в космосі, але сюди я потрапила завдяки людям, які повністю віддані своїй справі", - додала ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принцеса Євгенія вперше показала новонародженого сина

7 березня телеведуча Василіса Фролова вперше стала матір'ю. Народжувала в одному з елітних пологових будинків Києва. Породілля розсекретила, що батьком її первістка є телепродюсер Дмитро Котеленець.

Зараз ви читаєте новину «Василіса Фролова показала новонародженого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі