понеділок, 11 жовтня 2010 20:07

Валід Арфуш придбав гангстерський автомат (ФОТО)

На благодійному аукціоні репера Ларсона у столичному клубі "Фрідом" віце-президент НТКУ Валід Арфуш купив муляж ізраїльського автомату Узі. За зброю він виклав $500.

З цього автомату репер влаштував стрілянину на весіллі Євгена Фешака, продюсера і ведучого радіо "Люкс", та Наталії Клім, співачки гурту "Ділайс". Так він вітав друзів.

"Я дам гроші, але його не заберу, якщо він справжній", - Арфуш боявся брати автомат до рук.

Ведучі аукціону Тала Калатай і Тетяна Гончарова запевнили Валіда Арфуша, що автомат не справжній. В цей момент на сцену вийшов чоловік. Він взяв автомат і вистрілив у стелю, показавши, що зброя стріляє холостими набоями.

"Аж сльози з переляку навернулися", - скаржиться телеведуча Тала Калатай.

Ларсон також виставив на благодійний аукціон маску людоїда Ганібала Лектора з фільму "Мовчання ягнят". Цю маску він придбав в Голлівуді за кілька тисяч доларів. В ній репер дебютував у вітчизняному шоу-бізнесі - презентував свій перший альбом "Ларсон - це я". Маску за 2 тисячі гривень купив ресторатор Микола Тищенко.

Серед інших лотів були скандальні фотографії репера розміром 1 на 1,5 м, які були зроблені для оформлення альбому. На них Ларсон позує зі зброєю.

За вечір на аукціоні зібрали більше 25 тисяч грн. Гроші передадуть двом дитячим будинкам і притулку для тварин Київської області.

Як писала раніше Gazeta.ua, у бардачку свого автомобіля Ларсон возить із собою кинджал, пістолет Макарова і револьвер.

"Кинджал мені подарував друг Георгій, син екс-президента Грузії Едуарда Шеварнадзе, на 31-річчя. 2000-го я купив револьвер, через три роки - пістолет. Мені подобається зброя. Вдома маю автомат Калашникова", - зазначив артист.

Ларсон зізнався, що револьвер використовував тільки раз, коли з друзями відстрілювався від натовпу п'яних хуліганів.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Валід Арфуш придбав гангстерський автомат (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі