Ексклюзиви
середа, 08 грудня 2010 09:59

Вайнону Райдер закутали у фату (ФОТО)
6

Британський ELLE в січні присвятив декілька сторінок актрисі Вайноні Райдер - її інтерв'ю і фотосесії. Редактор по стилю видання Кейт Ланфір сама стилізувала зйомку. Журналістам Вайнона розповіла про вибір проектів, про вік і про те, що Шон Пенн винен їй 500 доларів.

Після довгої відсутності, Вайнона Райдер повернулась на екрани. Актриса знялася у фільмі Даррена Аронофскі "Чорний лебідь". І хоча в картині у неї 20-хвилинне камео, роль допомогла Вайноні знову опинитися на радарі журналістів.

"Я прагну не брати участь в проектах, якщо у мене не лежить до них душа. Я пару разів порушувала це правило, і мені здається, на екрані помітно, що я роблю це через силу", - зізналася в інтерв'ю актриса.

"Мені зараз 39. Пам'ятаю, по молодості я дочекатися не могла, коли нарешті подорослішаю, тому що я завжди була маленькою на знімальному майданчику, молодше за всіх інших. А зараз я старше, ніж більшість людей, з якими мені доводиться працювати. Я вже 25 років в цьому бізнесі, і це дуже дивно. Я тут дивилася телевізор, і показували фільми з категорії "старі, але хороші", і там був фільм "Лукас". Я подумала "Боже! Я старенька!", - розповіла Вайнона.

"Я пам'ятаю, коли мені були років 18, Шон Пенн уклав зі мною парі. Йому тоді виповнилося 30, і він тільки що зняв свій перший фільм. Так от, він поставив 500 баксів на те, що коли мені буде 30 років, я втомлюся від акторської професії. Я, між іншим, все ще чекаю, коли він мені їх віддасть, тому що зі мною такого не сталось", - поділилася актриса своїми спогадами.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «Вайнону Райдер закутали у фату (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути