понеділок, 14 березня 2011 18:38

Вагітна Лобода прикрила груди шкірою ведмедя
8

Світлана Лобода знялася у фотосесії для журналу ОК!. В інтерв'ю виданню співачка розповіла, що думає з приводу передпологового пафосу, з якими думками прокидається, і чим живе сьогодні співачка.

"Не буду кривити душею, думка моїх друзів і шанувальників мене завжди цікавила, але найголовніше - це те, що все, що я роблю, я намагаюся робити чесно і з повною віддачею. На першому місці для мене завжди - якість і професіоналізм моєї роботи. Я вважаю, що фотосесія для журналу ОК! вийшла дуже яскравою, модною і, можливо, однієї з найкращих за останній час", - розповіла вона.

Співачка зізнається, що вагітність багато поміняла в її житті.

"У моєму житті з'явився найяскравіший промінь світла, яскравіше за всі інші - прагнення до успіху, матеріального благополуччя, саморозвитку, творчості і всього іншого, чому я присвячувала себе раніше", - зізналася Лобода.

Лобода розповіла, що не замислювалася над тим, яку реакцію викличе новина про її вагітності серед колег по шоу-бізнесу.

"До 8 місяця моя вагітність залишалася непомітною, так як мені вдалося зберегти чудову форму. Після того, як я зробила офіційну заяву у вигляді фотосесії, мій телефон почав розриватися від дзвінків захоплених друзів, а у мене серед них не так багато тих, кого ви називаєте селебріті. А що стосується моєї позиції в шоу-бізнесі, то, на мій погляд, вона досить стійка і думаю, що в найближчі роки мені боятися нема чого", - підкреслила співачка.

Лобода зараз знаходиться на 9 місяці.

"Я вже не можу дочекатися, коли зможу притиснути свою дитину до грудей, поцілувати її і подивитися в її очі, але мені все ж таки буде трохи не вистачати вагітності - цього хвилюючого очікування, передчуття щастя, і відчуття нового життя всередині мене. Щоранку я прокидаюся з думкою - як мені пощастило, і як вдячна я за це Силам Небесним", - зізналася вона.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Лобода прикрила груди шкірою ведмедя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі