середа, 23 лютого 2011 10:09

Вагітна Лобода не вдягає спідню білизну

Вагітна співачка Світлана Лобода прийшла на церемонію нагородження "VIVA.Найкрасивіші люди України" у чорній сукні з прозорою вставкою на животі. Дехто з глядачів, які стояли вздовж червоної доріжки, перешіптувались, що Світлана без спідньої білизни.

"Ти бачила, на ній немає ні бюстгалтера, ні трусиків. Як вона не боїться у такий мороз живота нічим не прикривати?" - перешіптувались дівчата у холі столичного палацу "Україна".

Минулого тижня Лобода знялася у відвертій фотосесії для журналу "VIVA".

Подейкують, співачка завагітніла від Андрія Царя, хореографа з її балету. Перебуває на п'ятому-шостому місяці вагітності.

Відповідати на запитання кореспондента Gazeta.ua про вагітність та самопочуття Світлана відмовилася.

"Я не збирається припиняти концертну діяльність ні до, ні після появи малюка на світ, - сказала в інтерв'ю "Viva". - Малюк рідко буває спокійний, живіт постійно ходором ходить. Я розумію, що всередині росте той ще бешкетник".

Співачка похвалилася, що у неї з майбутньою дитиною однаковий режим.

"Ми сови. Спати вкладаємося пізно, близько четвертої ранку. А до цього часу ведемо себе дуже активно. На концертах ми танцюємо і співаємо разом. Звичайно, я розумію, що потрібно зменшити обороти, щоб після народження у малюка був нормальний графік. Але куди тут подінешся - мам не вибирають", - наголосила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Лобода не вдягає спідню білизну ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі