понеділок, 04 квітня 2011 12:49

Вагітна Ані Лорак планує мати дівчинку і хлопчика

Вагітна Ані Лорак планує мати дівчинку і хлопчика

Співачка Ані Лорак та її чоловік Мурат не збирається зупинятися на одному малюку, а стать дитини для них з чоловіком не важлива, як і її віросповідання.

Про це співачка розповіла в інтерв'ю "Московскому Комсомольцу".

"Ми навмисно не хочемо дізнаватися (стать дитини). Нехай буде сюрприз. До того ж і УЗД часом помиляється. Було дуже багато таких випадків у моїх подруг: вони купували візочки, пелюшки-сорочечки у блакитних тонах, а замість хлопчика з'являлася на світ дівчинка. Тож кого Бог пошле", - поділилась Лорак.

"Я і доньці, і синові буду рада. В ідеалі, звісно, треба мати двох. Тож ми на цьому не зупинимося", - запевнила Кароліна

Ані впевнена, що у вихованні дитини головне любов батьків. А ще зірка обіцяє: "Постараюся не робити помилок тих батьків, які намагаються втілити свої нереалізовані амбіції у дитині. Важливо розуміти, що ця маленька людинка - індивідуальність".

Питання віри, яке для багатьох інтернаціональних сімей стоїть досить гостро, для Кароліни та її коханого турка не настільки важливе.

"Була така ситуація, коли я перед сном читала "Отче наш", а Мурат - якусь свою молитву. Ми перезирнулися і були дуже близькі в цьому відчутті: Бог один, і немає значення, якою мовою ти піднесеш йому молитву", - згадала один випадок співачка.

"Любов - наша релігія. І у нас з Муратом ніколи не стояло питання про те, щоб хтось змінив віру. Я, коли була у Стамбулі, із задоволенням та зацікавленням відвідала мечеть, Мурат в Україні заходить у православні храми", - зауважила артистка.

Тому в майбутньому проблема з віросповіданням дітей у пари навряд чи виникне, впевнена Лорак.

"Оскільки наші діти будуть жити в Україну, православ'я буде зручніше, хоча, якщо чесно, ми з чоловіком поки не обговорювали це питання", - зазначила вона.

Наразі ж, як зізнається вагітна співачка, зараз вона щосили підковується знаннями.

"І оскільки це мій перший досвід, студіюю відповідну літературу. Слава богу, зараз маса можливостей знайти потрібну інформацію і в інтернеті, і на книжкових прилавках. Консультуюся з подругами, у яких є діти. Ну а взагалі, намагаюся насолоджуватися моментом", - зізнається Кароліна.

А поки, незважаючи на солідний термін вагітності, Лорак продовжує гастролювати. Щоправда, подорожує або на машині, або на поїзді - літаком уже не літає. Нагадаємо, пологи співачки, за чутками, відбудуться на самому початку червня.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ані Лорак планує мати дівчинку і хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі