четвер, 20 січня 2011 10:30

Вагітна Ані Лорак хоче багато дітей

Вагітна Ані Лорак хоче багато дітей

Ані Лорак, яка півтора рік тому вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата, чекає на свого первістка.

Цю новину перші три місяці вона ретельно приховувала від преси, але перед Новим роком зробила офіційну заяву.

"Тепер можу спокійно говорити про приємні зміни в моєму житті, - каже Ані. - Зізнаюся, на перших порах я не відчувала нічого незвичайного і до кінця не усвідомлювала, що ж відбувається. Хоча розуміла, що спосіб життя доведеться кардинально змінювати. Тепер я знаю, що належу не тільки собі, але і несу відповідальність за життя майбутньої дитини. Виразніше почала це розуміти, почувши перші рухи в своєму животі. Здається, там цілий Всесвіт. Кожен день я розмовляю зі своїм малюком, співаю йому пісні і весь час посміхаюся".

"Про своє цікаве положення дізналася так само, як і більшість жінок. Тест підтвердив мої припущення, - згадує співачка. - У першу чергу, звісно ж, подзвонила чоловіку. Він тоді повертався з робочої поїздки. Мурат спочатку не розчув, і я прокричала йому в слухавку: "У нас буде дитина!" Чоловік розгубився: "Ой, це правда?! Нікому не кажи поки, я повинен повернутися, все перевірити..." Мурат дуже переживав за мене. Приїхавши, обняв мене міцно, розцілував. Це була одна з найбільш щасливих наших зустрічей. Момент справжнього щастя, який запам'ятаємо на все життя. Адже ми довго чекали і хотіли, щоб це сталось. Через деякий час повідомили радісну звістку батькам".

Нових переваг у їжі у Ані Лорак не з'явилося: "Я завжди любила свіжі фрукти і овочі, дотримувалася здорового харчування. Намагаюся уникати шкідливих продуктів. У артистів у гримерках, як правило, стандартний набір: бутерброди, цукерки, печиво, кава і чай. Тому я завжди ношу з собою в сумці яблуко, морквину, апельсин".

"Вагу набираю, від цього нікуди не дінешся. Радує тільки те, що все поки що в межах норми. Організм повинен перелаштуватись для того, аби дати нове життя. Тепер це головне, а форму повернемо. У мене ніколи не було проблем з фігурою. За це величезне спасибі мамі з татом. Матуся у мене і зараз красуня. Головне - помірне харчування, спортзал і позитивні емоції", - говорить співачка.

Зараз Ані Лорак потроху зменшує темп своєї роботи.

"Найближчим часом ще попрацюю, січень повністю розписаний. Щоправда, вже не даю сольні концерти, тільки невеликі виступи. Думаю, з березня доведеться відмовитися від поїздок. Хочеться насолодитися своїм станом і приготуватися до появи на світ нашого маленького", - говорить Кароліна.

"Хочеться багато дітей. Двох мінімум. Коли любиш людину, виникає бажання бачити його продовження. Як каже Мурат, діти - фрукти на дереві нашої любові. І чим більше їх, тим краще. У цілому плани в мене наполеонівські: бути успішною на сцені, в житті, залишаючись завжди коханою і щасливою, - говорить Кароліна. - На даний момент головне - дати можливість з'явитися на світ новому життю".

Факты

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ані Лорак хоче багато дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі