пʼятниця, 22 квітня 2011 16:48

В однорічної доньки Насті Приходько вилізли перші зуби

В однорічної доньки Насті Приходько вилізли перші зуби

21 квітня українській співачці Насті Приходько виповнилося 24 роки.

"Дні народження я не люблю. Так як і не люблю подарунків. Свято відмітила в одномоу із київських ресторанів, де в мене цього вечора був концерт", - розказала вона.

Раніше Настя казала, що її чоловік, грузинський бізнесмен Нурік Кухілава мав подарувати їй на свято німецьке авто "БМВ Х3".

"На жаль, не подарував. Хоч ми із ним вже помирились", - поділилась співачка.

А кілька тижнів тому, 4 квітня, виповнився рік доньці Насті та Нуріка — Нані.

"Ми посиділи в ресторані. Прийшла моя рідня, чоловікова. А потім поїхали додому. Не можна ж влаштовувати грандіозні вечірки однорічній дитині. От коли їй буде два роки, тоді я вже покличу всіх, кого тільки можна", - зауважила вона.

Настя задарувала доньку купою іграшок, одягом та взуттям.

"Це все, що вона зможе носити влітку. Вона вже давно ходить і недавно в неї вилізло два зубчика", - розповіла Приходько.

Співачка також розповіла, чим дивує її донька останнім часом.

"Дуже люблю, коли вона показує мені їжачка, коника і кицьку. А взагалі вона вже всіх звіряток мені показує. Як машинка їздить, де мама. От бере мою фотографію, несе мені і каже: "Мама". Дуже весела дитина і я її просто обожнюю", - зауважила Настя.

Зараз ви читаєте новину «В однорічної доньки Насті Приходько вилізли перші зуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі