неділя, 13 червня 2010 14:21

В новому кліпі Могилевській причепили риб"ячий хвіст (ФОТО)
6

Співачка Наталія Могилевська зняла новий кліп. Режисером відеороботи стала її давня подруга Ольга Навроцька. Кліп на пісню "Морські зірки" зняли за один день в заміському будинку з басейном під Києвом. Могилевська виступила в ролі русалки.

"У нас була дуже хороша атмосфера. У мене було завдання показати Наташу природною і красивою", - розповіла по телефону Gazeta.ua Навроцька.

Режисер зізналася, що дощ трохи перешкодив знімальному процесу. Проте в цілому все йшло чудово.

"Адже ми подруги, давно знаємо один одного", - підкреслила режисер.

Оператором відеороботи виступив кліп-мейкер Філліп Лі.

"Наташі хотілося якийсь світлий, легкий кліп. Ми його для себе позначили вечірка біля басейну. І мені по ходу представилася така історія, що це вечірка в хвостах", - зізналася Ольга.

Як розповіла Могилевська, у неї вже давно не було таких веселих пісень.

"Композиція "Морські зірки" та ідея кліпу народилися миттєво і співпали з моїм настроєм. Влад Дарвін написав пісню, і буквально через тиждень ми вже знімаємо кліп", - поділилася співачка.

За словами Навроцької, в кліпі немає хитромудрої ідеї.

"Ми просто покажемо легку, веселу літню історію і мені б дуже хотілося, щоб той настрій, який надихав всіх нас на знімальному майданчику і буде в кліпі, підхопила Україна", - призналася Ольга.

Зараз ви читаєте новину «В новому кліпі Могилевській причепили риб"ячий хвіст (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі