вівторок, 02 листопада 2010 18:44

В Москві Демі Мур розпрощалася з дієтою (ФОТО)

Заради гарячого салату в московському ресторані голлівудська зірка Демі Мур знехтувала правилами сироїдіння, яким вірна майже 10 років.

Акторка прилетіла в Москву разом зі своїм чоловіком Ештоном Катчером. Залишивши речі в готелі, пара пішла гуляти містом, але обидва швидко втомилися і повернулися в готель. Там вони, за словами організаторів їхнього приїзду, спали, час від часу замовляючи шампанське і сандвічі з тунцем, шинкою і сиром. Подружжя набиралися сил перед відповідальним заходом - гала-вечерею фонду "Бали-асамблеї", який повинен був відбутися тут же, в бальному залі готелю Ritz Carlton.

Стіл на 10 персон був заставлений легкими закусками, офіціанти підносили гаряче з яловичини і тріски. Демі, яка вже 10 років живе за законами сироїдіння, не втрималася і все ж покуштувала гарячий салат з телятини, рекомендований їй Робертом Де Ніро, якому належить частка в ресторанному бізнесі.

"Спочатку Демі та Ештон відчували себе досить скуто.Але потім випили й розслабилися", - розповіла телеведуча Тетяна Арно.

Застілля продовжувалось 4,5 години, після чого задоволені голлівудські знаменитості відправилися в готель відпочивати.

Нагадаємо, Демі Мур і багато інших голлівудських зірок визнають філософію каббали, останнім часом акторка з чоловіком все рідше буває на зіркових тусовках.

Spletnik, "Твой день"

Зараз ви читаєте новину «В Москві Демі Мур розпрощалася з дієтою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі