середа, 14 березня 2012 12:14

В кінці літа Ума Турман народить дівчинку

В кінці літа Ума Турман народить дівчинку

Відома голлівудська актриса, та сама "Наречена" з популярних фільмів "Вбити Білла" Ума Турман чекає на дівчинку.

Нагадаємо, новина, що Ума Турман втретє вагітна, з'явилася в кінці лютого. Несподівану, але приємну звістку повідомив офіційний представник актриси одному з американських видань. Сама майбутня матуся ніяк не прокоментувала цю інформацію. А між тим артистці вже 41 рік.

Точно невідомо, на якому зараз терміні перебуває вагітна голлівудська знаменитість. Проте якийсь близький друг Уми Турман повідомив, що дитина має народитися в кінці літа. Більш того, вже відомо, що актриса чекає на дівчинку.

"У Уми буде дівчинка. Малятко з'явиться на світ в кінці літа. Ума дійсно щаслива", - зізнався друг з оточення голлівудської діви.

Протягом вже декількох років Ума зустрічається зі швейцарським бізнесменом Арпадом Басоном. Пара познайомилася ще в 2007 році. Однак спільних дітей у них поки не було. Так що майбутня дівчинка стане першою дитиною закоханих. Між тим зв'язок Турман і Бассон був мелодраматичним: парочка пережила багато чого і навіть примудрилася розбігтися на деякий час в 2009 році. І це незважаючи на те, що до цього вони були заручені. Однак почуття взяли гору і Ума з Арпадом возз'єдналися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ума Турман вагітна третьою дитиною від швейцарського бізнесмена

І в Уми, і у Арпада є діти від колишніх стосунків. Турман виховує двох дітей - 13-річну Майю Рей і десятирічного Левона Роана від шлюбу з актором Ітаном Хоуком. А у Аспада двоє синів від моделі Ель Макферсон.

Зараз ви читаєте новину «В кінці літа Ума Турман народить дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі