вівторок, 21 вересня 2010 16:34

В Інтернеті з"явились знімки Берлусконі з пістолетом (ФОТО)

 

Розбираючи свій архів і відцифровуючи знімки, Альберто Ровер знайшов фотографію, зроблену в 77-му році.

На ній зображений молодий італійський бізнесмен. Підприємець сидить, розвалившись у кріслі в своєму кабінеті, а за його спиною, на письмовому столі, можна побачити револьвер.

У героя складно впізнати молодого Сильвіо Берлусконі, але це він. Фотографія була опублікована в італійському журналі L"Espressо.

Приймаючи рішення про публікацію архівного знімка, редакція виходила з того, що цей знімок може багато чого розповісти про мафію 70-років і про те, як небезпечно в ті роки було займатися підприємництвом. У статті йдеться, що з цієї фотографії можна зробити висновок про те, що Сильвіо Берлусконі умів за себе постояти.

Видання також публікує інтерв"ю з фотографом Альберто Ровер, який розповідає про про історію знімка.

За його словами, пістолет за спиною свого героя він побачив тільки після того, як оцифрував знімок, прибрав всі "шуми" і збільшив фотографію.

З майбутнім прем"єр-міністром Альберто Ровер зустрічався за завданням редакції.

"Коли бос назвав мені ім"я майбутнього героя, я здивувався і запитав: "А хто це?". І тоді мій бос розповів, що Берлусконі збирається придбати газету il Giornale і телеканал. І додав, що про цього хлопця незабаром всі будуть говорити".

За спогадами Ровера, фотосесія тривала близько двох годин. Берлусконі попросив секретаря не турбувати його і відмовився відповісти на телефонний дзвінок від мера Мілана.

Фотограф згадує, що після того, як фотосесія була закінчена, Берлусконі запросив його разом пообідати.

Перед тим, як вийти з офісу, дістав з письмового столу два пістолети: один - для себе, другий - для свого водія. Помітивши здивування на обличчі фотографа, він сказав: "А ви знаєте, скількох підприємців викрадає мафія?".

Нагадаємо, що минулого року колишній мафіозі Гаспар Мутоло розповів італійським журналістам про те, що в 70-х роках сицилійська мафія планувала викрасти Сильвіо Берлусконі.

За словами Мутоло, мафією була сформована група з 18 чоловік, яка працювала над здійсненням цього плану. Викрадення в результаті не відбулося, оскільки "зверху надійшов наказ цього не робити".

В цей же час Берлусконі найняв Вітторіо Мангано, одного з членів сицилійської мафії. В обов"язки Мангано входила охорона вілли бізнесмена під Міланом.

Офіс Берлусконі не коментує появу старих фотографій у пресі.

Фото: Daily Mail / Newsru. co.il

Зараз ви читаєте новину «В Інтернеті з"явились знімки Берлусконі з пістолетом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі