четвер, 04 березня 2021 10:30

Уже історія. Гурт "НеАнгели" розпався після 15 років існування

Уже історія. Гурт "НеАнгели" розпався після 15 років існування
Камінська зазначила, що гурт - це вже історія. Фото: instagram.com/babaslavka

Артистка Слава Камінська, учасниця дуету "НеАнгели", повідомила про те, що гурт припиняє існування. Про це вона заявила в Instagram.

"У горі та в радості, на весіллях і розлученнях, в ейфорії та ПМС, під час 2 вагітностей - ми завжди були разом. Це були прекрасні, але іноді такі ж складні 5475 днів. 15 років, 5 альбомів, понад 20 кліпів, купа номінацій і статуеток - усе на двох", - написала співачка.

Вона зазначила, що гурт - це вже історія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт YUKO припинив існування

"Мені не подобається слово "розпалися", ми з Вікторією Смеюхою пов'язані назавжди, просто далі ми йдемо порізно. З пісні слів не викинеш, "Роман" не зникне з плейлистів тисячі людей. Дякую всім, хто був з нами поруч усі ці роки. Спасибі Юрію Нікітіну (продюсеру. - Gazeta.ua) за те, що 15 років тому повірив у мій талант і дав шанс показати себе на великій сцені. Не прощаємося", - додала Камінська.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)

Гурт "НеАнгели" був створений 16 липня 2006 року. Солістками були Слава Камінська та Вікторія Смеюха, які виконували пісні російською мовою. Проєкт був створений продюсером Юрієм Нікітіним.

Зараз ви читаєте новину «Уже історія. Гурт "НеАнгели" розпався після 15 років існування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі