середа, 24 листопада 2010 11:56

Юрія Гальцева підкосив серцевий напад

Юрія Гальцева підкосив серцевий напад

Під час концерту в Москві у відомого російського коміка Юрія Гальцева стався серцевий напад, артист був госпіталізований.

"У артиста виникли гострі болі і він був екстрено госпіталізований у лікарню. Доставили його в реанімаційне відділення кардіологічного центру", - розповіли медики.

При обстеженні з'ясувалося, що у Гальцева стався напад стенокардії.

Йому відразу призначили курс відновлювальної терапії, підключили до спеціальної апаратури, яка відстежує роботу серця.

Зараз медики відзначають деяке поліпшення і найближчим часом переведуть артиста у звичайну палату.

У нього передінфарктний стан, викликаний сильною перевтомою, але ми сподіваємося що вже скоро його переведуть у звичайну палату, для спостереження за його самопочуттям вже підключені кращі столичні лікарі", - повідомила директорка театру естради имені Райкіна Алік Асабіані.

"Він надто вимогливий до себе, завжди працює на себе. У нього восени був дуже напружений графік, ось і в минулий четвер Гальцев був останнім, хто йшов зі знімального майданчика", - розповів адміністратор мюзиклу "Морозко" телеканалу "Росія", - Скаржився, що втомився, але виглядав дуже добре."

У зв'язку з госпіталізацією переносяться гастролі Гальцева в Ізраїлі, які повинні були початися 26 листопада. Згідно з новим графіком, вони відбудуться на початку січня.

Нагадаємо, Юрій Гальцев вже потрапляв в одну з лікарень Санкт-Петербургу з серцевим нападом через перевтому.

Life News / Newsru

Зараз ви читаєте новину «Юрія Гальцева підкосив серцевий напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі