понеділок, 08 жовтня 2018 17:04

Юрій Горбунов розповів, як потрапив у "Скажене весілля"

 

У кінотеатрах стартувала українська комедія "Скажене весілля", продюсером та одним з акторів став Юрій Горбунов. Про те, як вмовляв Винника на епізодичну роль, та чому погодився грати сам, розповів у передачі "Світське життя".

"Найважче було домовлятися з Винником, він боявся, як це сприймуть його "вовчиці". Але я впевнений, що всі прихильниці вже купили квитки у кінотеатри і Олег зрозумів, що це круто", - говорить Горбунов.

"Я отримав не головну роль і не через постіль. Пройшов кастинг, сподобався сам собі, подумав: "нормальна історія". У ролі тамади дуже комфортно. Я не хотів зніматися у своєму кіно і колеги наполягли, що це роль якраз для мене", - говорить Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча у костюмі нареченої, Горбунов та Melovin навідались на "Скажене весілля"

У фільмі йде мова про українця, чия донька вирішила вийти заміж за темношкірого француза. Батько нареченої мислить стереотипами, майбутній зять теж має своєрідне уявлення про Україну.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Горбунов розповів, як потрапив у "Скажене весілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі