середа, 01 грудня 2010 11:21

Умі Турман докучає засуджений маніяк

Умі Турман докучає засуджений маніяк

Мешканець штату Меріленд Джек Джордан, якого засудили в 2008 році на три роки умовно за домагання до голлівудської акторки Уми Турман, знову почав їй докучати, за що його затримали.

Напередодні Джордан подзвонив в офіс Турман на Манхеттені і попросив з'єднати його з зіркою. Отримавши відмову від секретаря, Джордан заявив, що швейцарський мільйонер Арпад Буссон не годиться Турман в женихи, і тільки він сам може зробити акторку щасливою. Наступного дня маніяк зателефонував Турман на особистий мобільний телефон, однак, там йому теж відповів секретар.

Поліцейські затримали Джордана у власному будинку в Меріленді за підозрою в порушенні судового припису - чоловікові було заборонено протягом п'яти років будь-яким чином контактувати із зіркою. Коли поліцейські з'явилися, він сидів за комп'ютером і набирав в пошуковику ім'я Уми Турман.

Маніяк переслідує акторку з 2005 року, вперше його заарештували в жовтні 2007 року. Він кілька років дошкуляв Турман дзвінками та листами. Під час суду Джордан зізнався, що закохався в акторку, а у 2005 році через це був змушений лягати в психіатричну клініку.

У минулому Джек рятувальник і чистильник басейнів. Має диплом з англійської літератури Чиказького університету.

Associated Press

Зараз ви читаєте новину «Умі Турман докучає засуджений маніяк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі