неділя, 30 вересня 2018 09:42

Український журналіст напав на Кім Кардаш'ян

  Віталій Седюк напав на Кім Кардаш'ян
Віталій Седюк напав на Кім Кардаш'ян

Колишній журналіст Віталій Седюк, відомий своїми скандальними витівками стосовно знаменитостей 30 вересня 2016 року на що проходить в Парижі Тижні моди вибрав своєю жертвою Кім Кардаш'ян.

Кім разом з охоронцем вийшла з машини і пройшла крізь натовп фотографів і фанів, в якій затаївся Віталій. В одну з секунд до зірки реаліті-шоу підскочив Седюк і спробував поцілувати Кім в сідницю. На відеозаписах, якими очевидці поділилися в Instagram, видно, що йому практично вдалося здійснити задумане: його реакція виявилася швидше реакції охоронця знаменитості. Однак довго перебувати поруч з Кім агресору не вдалося: охоронець повалив Віталія на асфальт, а дружина Каньє Уеста тим часом пішла своєю дорогою.

Це не перший випадок нападу Седюка на Кардашьян. У 2014 році на паризькому Тижні моди Віталій обійняв Кім за ноги. У списку жертв його провокацій багато знаменитих імен: Леонардо ДіКапріо, Америка Феррера, Бредлі Купер, Бред Пітт, Сиара, Анна Вінтур, Вілл Сміт, Міранда Керр, Адель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селена Гомес бореться з вовчаком

До інциденту з Кім Кардаш'ян Седюк підійшов ззаду до Джіджі Хадід на Тижні моди в Мілані і несподівано для моделі підняв її, за що отримав від неї удар ліктем.

Зараз ви читаєте новину «Український журналіст напав на Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі