четвер, 23 червня 2011 11:00

Український шоу-бізнес проігнорував київську яхт-вечірку

Український шоу-бізнес проігнорував київську яхт-вечірку

У київському клубі "SKYBAR" минулого тижня організували якт-вечірку. На неї запросили зірок українського шоу-бізнесу. Вони захід проігнорували, а звичайні гості розійшлись додому голодними.

"Хто всі ці люди?", - перешіптуються фотографи. Коли один починає когось знімати, решта стають у нього за спиною й теж фотографують.

"Как легко стать звездой. Нужно просто прийти на пати, которое проигнорил украинский бомонд, жартує співак Денис Повалій. До нього підбігає на голову вища дівчина. Денис обіймає її за талію, опускає руки на стегна. "Ух, яка ти харошенька", - йдеться у матеріалі.

На заході показали колекції чоловічого пляжного одягу.

"Чоловіки-моделі ведуть за руки хлопчиків по 4-5 років. У них підмальовані тушшю очі, підведені рожевою фарбою губи.

"Что вырастет из мальчика, которому в 4 года мама красит губы и веи?", - обурено вигукує чоловік", - змальовує побачене автор публікації.

Прочитати матеріал про яхт-вечірку повністю можна у журналі "Країна" № 77 за 24 червня 2011 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Український шоу-бізнес проігнорував київську яхт-вечірку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі