четвер, 02 листопада 2017 11:38

Український гурт зняв кліп на найстарішому столичному ринку
6

Гурт PEOPLE INSIDE презентувала нове відео, яке зняли на київському ринку.

"Ми хотіли зняти синхрони в унікальному місці, з цікавим, геометрично незвичайним, нестандартним інтер'єром, тому шукали локацію довго. Якось наша режисер Саша Колесник купувала фрукти на Житньому ринку, і придумала. Саша запропонувала використовувати в кадрі унікальну фактуру стелі, колон і стін будівлі ринку, та брати ракурси, в яких локацію неможливо впізнати. Нам сподобалася ідея зняти кліп в одному з історичних місць Києва, в цьому є щось особливе, якщо згадати що історія Житнього ринку ведеться з першої половини 12 століття, в 15 столітті цей ринок був головним торговим центром міста, сучасну будівлю було відкрито після реконструкції в 1980 році. А в 2017 київський гурт PEOPLE INSIDE зняв в будівлі ринку кліп, тим самим відкривши його як арт-локацію для модних показів, концертів і фестивалів."

"У процесі роботи над кліпом музиканти гурту були відкритими й повністю довіряли мені, за що я дуже вдячна. Моєю метою не було показати музичну групу в класичному образі з інструментами, хотілося незвичайного. Зберегти стиль і мінімалізм. Перша частина кліпу присвячена музикантам PEOPLE INSIDE, геометрії і холодному бетону, і лише спалахами проявляється локація з морем і закоханою парою. Другу частину я віддала нашим акторам. Зйомка синхронів гурту проходила в приміщенні київського Житнього Ринку - це неймовірна фактура! Дах! Світло! Масштаб! І .... запах. ", - додає Олександра Колесник, режисер, про кліп "З тобою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бумбокс" презентував новий альбом

PEOPLE INSIDE - київський гурт, який грає Synth-Pop. Це троє музикантів: вокаліст та клавішник Артем Козоріз, гітарист Юра Фактор, відомий українській музичній тусовці як технік гурту O.Torvald, і барабанщик Ілля Гедз.

Гурт пише пісні трьома мовами: англійською, українською, російською. У 2014 видали три сингли російською, пізніше EP "Different" англійською.

У гурту два кліпи: в 2015 – на англомовну пісню "I Can", в 2017 - на російськомовну пісню "Боль". Команда має концертний досвід, грала на фестивалях і в тисячниках.

"В цій пісні наше звучання стало більш електронним, - говорять музикант, - "З тобою"ми ідентифікуємо як суміш synth-pop і indie pop, до цієї стилістики нас підштовхнув наш друг, саундпродюсер Кірілл Матюшенко (Mickey). В українській музиці ця ніша вільна, будемо займати. Для нас "З тобою" - це атмосферна пісня з легким і приємним звучанням, позитивна, наповнена почуттями й романтикою. Але наживо, на великій сцені, вона звучить так само потужно як і наші старі пісні."

Зараз ви читаєте новину «Український гурт зняв кліп на найстарішому столичному ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі